Skip links

Annick Reynders

Annick richtte Knokke Actueel op in 2010 en gaf sindsdien meer dan 30 Magabooks uit. Van 2010 tot 2016 nam Annick de customer marketing consultancy voor haar rekening. Ze verkocht niet alleen de advertenties, maar gaf de klant ook eerlijk marketingadvies om een duurzame relatie uit te bouwen met tevreden klanten.

Annick startte haar professionele carrière als persattaché in Brussel, later verzorgde ze interne en externe communicatie van de Belgische afdeling van Theo Henkelman Schoenen. Al die ervaring combineert ze vandaag met de knowhow van 11 jaar Knokke Actueel (KNOKKE TALKS. sinds eind juni 2021) in Sponsor Butler.

Marijke De Mets

Marijke heeft heel wat ervaring in commerciële onderhandelingen en werving van advertentieen sponsoringsinkomsten. De afgelopen 6 jaar verruimde ze niet alleen het adverteerdersbestand van Knokke Actueel, ze zorgde ook voor de kwalitatieve verbreding en niveauversterking van het klantenbestand. Die expertise zet ze met Sponsor Butler graag in om voor de gemeente Knokke-Heist kwalitatieve partnerships te ontwikkelen.

Daarnaast werkte Marijke al geregeld samen met (leden van) het college van burgemeester en schepenen en met bevoegde diensten binnen de gemeente om activiteiten en initiatieven van de gemeente op de kaart te zetten.

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media te bieden en om ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze sociale media-, advertentie- en analysepartners.
Accept